Furnizori

  • Produsele din ziua de astăzi, fie ele din industria componentelor auto, a bunurilor de consum sau altele, sunt de regulă contribuția unui întreg lanț de furnizori și a fabricantului final. 
  • Din acest motiv, orice sincopă în livrările unui singur furnizor poate conduce la blocarea producției tuturor celorlalți, printr-o reacție în ... lanț.
  • Industria componentelor auto și-a creat o metodologie standardizată (PPAP - detalii aici) prin care să prevină apariția acestor surprize pentru produsele noi, totuși probleme apar. Probleme de tehnologie, lipsa întreținerii de prevenire (Întreținere Preventivă) inconsistența respectării procedurilor/instruirilor și mai nou – fluctuația de personal sunt doar cateva motive. De regulă, rezolvarea problemelor ar trebui abordată prin metodologii (Tehnici de rezolvare a problemelor, 8D Problem Solving, Six Sigma), necunoașterea acestora sau aplicarea incorectă conduce însă la lipsa eficacității.
  • Din aceste motive sunt foarte importante selectarea și dezvoltarea continuă a furnizorilor. 
  • Auditarea inițială, periodică sau extraordinară a furnizorilor sunt cateva metode de prevenire sau asigurare că furnizorul continuă activitățile de îmbunătățire continuă.
  • Suportul nostru poate veni fie pentru o auditare/evaluare inițială a furnizorului său pe parcurs, atunci când este nevoie. Când este cazul putem completa cu sprijin pentru rezolvarea problemelor sau îmbunătățirea performanțelor de livrare (timp de livrare, calitate, volum). Dacă este cazul, putem contribui la implementarea conceptului Lean (Studiu de caz) sau la implementarea sistemului de calitate.
  • Dacă resursele necesare dezvoltării furnizorilor sunt depășite de disponibilitățile interne, nu ezitați să ne contactați!


Echipa Effective Flux

Ne gasiti la

Punct de lucru:
Bd. Decebal, nr. 18, ap. 2
310133 - Arad, jud. Arad, Romania
Telefon: +4 0357 805 456
E-mail: office@effectiveflux.com

Social

Ne puteti urmari pe:

Newsletter

Abonaţi-vă la Newsletter şi primiţi cele mai noi informaţii despre instruirile Effective Flux SRL.

Acest site nu colecteaza si nu stocheaza date cu caracter personal. Mai multe informatii aici.