GDPR

Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene.

Ținând cont de prevederile Regulamentului menționat, vă informăm că, dacă datele dumneavoastră de contact se află în baza de date a Effective Flux, ele sunt obținute în mod direct ca urmare a unor corespondențe anterioare, fie datorită calității dumneavoastră de client al Effective Flux, ca urmare a înregistrării cu ocazia achiziționării unui serviciu, fie a solicitării de către dumneavoastră de informații privind serviciile noastre.

Dorim să vă asigurăm pe această cale că organizația noastră a luat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastră, utilizate atât în scop contractual cât și pentru a vă ține la curent cu activitățile noastre.
Pentru informații suplimentare legate de protecția datelor în cadrul Effective Flux, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa office@effectiveflux.com.

ACEST SITE NU COLECTEAZĂ ȘI NU STOCHEAZĂ DATE CU CARACTER PERSONAL.

Detalii privind Regulamentul GDPR Effective Flux.

Ne gasiti la

Punct de lucru:
Bd. Decebal, nr. 18, ap. 2
310133 - Arad, jud. Arad, Romania
Telefon: +4 0357 805 456
E-mail: office@effectiveflux.com

Social

Ne puteti urmari pe:

Newsletter

Abonaţi-vă la Newsletter şi primiţi cele mai noi informaţii despre instruirile Effective Flux SRL.

Acest site nu colecteaza si nu stocheaza date cu caracter personal. Mai multe informatii aici.