Echipa

Adrian

Adrian

Senior Consultant sisteme de calitate


Adrian are peste 20 ani în calitate, din care 10 ca director de calitate. Rolul său a fost de multe ori determinant în implementarea și îmbunătățirea continuă a sistemelor de management al calității. Ca responsabil în relația cu clientul pentru aspecte de calitate, experiența dobândită în industria auto l-a învățat cum să răspundă rapid și eficace problemelor, cât de importantă este îmbunătățirea continuă și mai ales, că nu reușești fără să-ți formezi o echipă de nădejde. Adrian este consultantul pe care clienții noștri se bazează pentru formarea cursanților ca utilizatori eficace ai instrumentelor și standardelor de calitate (Core Tools, IATF 16949, ISO 9001, ISO 19011, VDA 6.5, VDA 6.3) dar și pentru sprijin în implementarea sistemelor de management al calității sau recăpătarea controlului proceselor.
Florin

Florin

Senior Consultant IT


Florin este Microsoft Certified Trainer pe tehnologii Microsoft și oferă expertiza sa în analiza datelor cu Microsoft Excel si Power BI, având o experiență de peste 20 ani în activităţi de formare profesională, consultanţă şi instruire în tehnologia informației. Din feedback-urile primite la cursurile noastre, Florin se distinge prin abilitățile sale excelente de comunicare și transmitere a informației către participanții la cursuri.
Tibor

Tibor

Consultant Management


Tibor are o experiență de peste 20 ani, în special în cadrul unor companii multinaționale din industria auto. Ambiția, pofta de cunoaștere și dorința de a adăuga “valoare”, l-au ajutat să parcurgă relativ repede scara ierarhică, ajungând să ocupe poziții precum manager de producție și manager Lean. Experiența “hands on” și interacțiunea umană îl recomandă pe Tibor pentru instruire și consultanță în aplicarea instrumentelor Lean, instrumente ale calității și Six Sigma.
Livian

Livian

Senior Consultant Management


Livian a acumulat o vastă experiență de-a lungul a peste 30 de ani în fabrici din diverse industrii(FMCG, automotive, telecomunicații sau EMS). Expertiza sa provine atat din conducerea unor departamente cheie cat si din experienta practica cu Lean, tehnici statistice sau Six Sigma. Livian este pasionat de optimizarea proceselor și de atingerea obiectivelor de calitate și eficiență. El este expertul nostru in consultanta si formare pentru optimizarea operațiunilor și îmbunătățirea performanței organizaționale.
Alin

Alin

Senior Consultant


De peste 25 de ani Alin a condus in companii multinationale echipele din Logistica, Supply Chain si Vanzari. In acesti ani s-a concentrat pe asigurarea satisfacției clienților din domenii diverse: electronica, automotive, textile si medical/pharma. Alin livreaza pentru Effective Flux consultanta si instruiri pe domeniile sale de expertiza si asigura suport echipei de vanzari.
Raul

Raul

Consultant management


Expertul nostru în Lean, Raul, lucrează de peste 14 ani în industria auto și în “mediul Lean”. Cu peste 10 ani de management în ingineria proceselor și producție, a participat la mai multe implementări ale sistemelor de producție după modelul Lean. Experiența în lucrul cu oamenii din toate nivelurile, este dublată de o bună cunoaștere a instrumentelor Lean și de aplicarea lor pentru a genera rezultate. Raul este implicat atât în livrarea cursurilor noastre Lean cât și în proiecte de implementare a acestui concept de management, în diverse organizații într-o varietate de industrii.
Claudiu

Claudiu

Consultant Management


Claudiu si vine din industria automotive cu o experienta de peste 6 ani in domeniul metrologiei. A lucrat cu o multitudine de echipamente de masura, programe de masurare precum si in aplicarea MSA. Are o pasiune pentru ceea ce face si este adeptul efortului constant si al angajamentului fata de obiectivele tale.
Alis

Alis

Consultant Management


Alis are experienta de peste 20 de ani in calitate de consultant si auditor de terta parte pentru sisteme de management ale calitatii, mediului, securitatii si sanatatii in munca si responsabilitatii sociale in domeniile electronic, automotive, chimie, software si comert. Fie ca este vorba despre instruiri sau consultanta, Alis impartaseste cu bucurie si profesionalism, cunostintele sale despre domeniile de expertiza.
Christian

Christian

Consultant


Christian are in primul rand o charisma deosebita si ca urmare instruirile sale sunt urmate intotdeauna de evaluari la superlativ. Il recomanda insa si expertiza in domeniul calitatii – peste 15 ani experienta , predominanat la nivel de management. Christian a condus implementari ale sistemelor de calitate bazate pe ISO/TS 16949 in industria auto, activeaza ca si auditor de calitate certificat VDA 6.3 si IATF 16949 si a livrat numeroase cursuri. Este un consultant experimentat pentru cursurile Core Tools, SPC, MSA, IATF 16949 dar si pentru implementarea si imbunatatirea sistemelor de management a calitatii bazate pe ISO 9001 si IATF 16949.
Horia

Horia

Consultant Management


Horia are o bogata experienta operationala in Supply Chain, dobandita in peste 25 de ani petrecuti in multinationale de productie (electronica, textile, automotive, etc.). A ocupat diverse functii in cadrul lantului de aprovizionare, coordonand echipe de Warehouse, Sales Disposition, Production Planning, Material Disposition si Logistics Engineering. Livreaza pentru Effective Flux instruiri pe domeniul logisticii si pe fiecare dintre acestea le considera o oportunitate de a invata lucruri noi.
Daniela

Daniela

Consultant Management


Daniela este puternic orientată spre oameni, iar bucuria de a lucra alături și în sprijinul lor s-a materializat într-o carieră în domeniul resurselor umane, domeniu în care a activat mai mult de 10 ani, cu precădere în industria automotive. Expertiza sa în managementul resurselor umane și personalitatea carismatică fac ca livrarea cursurilor de comunicare, leadership, time management sau managementul performanței să fie într-o energie antrenantă și cu un pronunțat caracter practic.
Ovidiu

Ovidiu

Consultant


Ovidiu este expertul in proiectare. Cei peste 10 ani experienta in domeniu, din care 8 in industria auto, in diverse proiecte, ii confera avantajul unei foarte bune cunoasteri a standardelor specifice desenului tehnic dar si a aplicarii lor folosind Autocad sau CATIA. Dorinta sa de a-si imbunatati continuu activitatea este o un atu pe care il recomanda ca lector pentru cursurile noastre de desen tehnic si cele asociate.
Alin

Alin

Consultant Management


Alin are o experiență de peste 15 ani în cadrul unor companii multinaționale atat din industria auto, precum si din industria medicala. De-a lungul anilor a ocupat functii de management in domeniul calitatii si protectiei muncii, avand la activ implementarea si auditarea standardelor ISO9001, ISO14001, ISO45001, ISO13485 in cadrul organizatiilor. Abilitatile pedagogice,aptitudinile de formare si instruire dobandite de-a lungul anilor cat si certificarile de formator avute il recomanda ca formator si consultant in domeniile amintite mai sus.
Kati

Kati

Consultant Management


Experiența practică acumulată de-a lungul anilor în managementul sistemelor calității , în dezvoltarea furnizorilor și în auditurile aferente, o recomanda pe Kati ca un trainer și consultant eficace. Kati livreaza cu success pentru firma Effective Flux sesiuni de instruire IATF 16949, CSR, Core Tools, Problem solving si altele din aceeasi gama.
Flavius

Flavius

Consultant management


Proiectarea, desenul tehnic și predarea cursurilor (Desen Tehnic, AutoCad, Proiectare 3D) sunt printre pasiunile lui Flavius. Cu peste 16 ani cumulați la catedra universitară și în industria auto (proiectare), Flavius este persoana cea mai competentă pentru a livra cursurile de desen tehnic. Experiența sa în folosirea programelor CATIA precum și în proiectarea componentelor din industria automotive, îl recomandă ca un expert în domeniu.
Catalin

Catalin

Consultant Management


Catalin are experienta de peste 16 ani in logistica industriala, cu preponderenta in domeniul automotive. A ocupat atat pozitii operationale cat si de coordonare in zona de Supply Chain (Sales, Procurement, Production Planning, Transport Planning, Warehouse & Logistics Improvement) si pe aceasta baza este implicat la Effective Flux in instruirile si consultanta aferenta. Catalin este orientat constant spre evolutie prin invatare, experimentare, transmitere si schimb de informatii.
Daniela

Daniela

Consultant HR


Daniela lucrează de peste 14 ani în echipe de Resurse Umane, unde a coordonat activități procese de recrutare, dezvoltare și evaluare profesională, îmbunătățirea performanței, training și comunicare internă. Ea aduce in echipa Effective Flux experiența practică inclusiv în situații neprevăzute precum și pasiunea de a se dezvolta pe sine și pe participantii la proiectele noastre.
Adrian

Adrian

Consultant Management


Adrian are o experienta profestionala de peste 13 ani in diferite domenii de activitate industriala printre care productia componentelor automotive si productia de mobila. A participat atat in programe de implementare cat si in workshop-uri independente tip Lean, avand roluri atat executive cat si administrative. Printre Instruirile livrate de Adrian, se numara Lean, Core Tools si 8D.
Calin

Calin

Consultant


Calin este unul dintre expertii nostri in Normare si Ergonomie. Experienta lui de peste 15 ani in ingineria proceselor si productie, inclusiv 8 ani in industria auto , este baza pentru succesul instrurilor livrate de pana acum. Calin este meticulos si perseverent (calitati necesare ca inginer industrial) si are o dorinta continua de imbunatatire a cunostiintelor.
Liviu

Liviu

Consultant


Când este vorba despre calitate și sisteme de management a calității, cei peste 12 ani de management în calitate îl prezintă pe Liviu ca o un adevărat profesionist. Participant activ la punerea pe picioare sau dezvoltarea sistemelor de management a calității în firme din industria auto, Liviu a acumulat competențe importante și în lucrul cu oamenii din organizație. El s-a implicat cu succes și în implementări lean, managementul schimbării și rezolvarea situațiilor de criză datorate problemelor de calitate. Din confruntarea frecventă cu problemele apărute precum și din aplicarea zi de zi a cerințelor IATF 16949 în procesele de producție, Liviu transpune în instruirile livrate (8D Problem Solving, FMEA, IATF 16949) nu doar teoria ci și exemple concrete de aplicare în practică.
Melinda

Melinda

Asistent Administrativ


Cu o experiență de peste 13 ani în Resurse Umane și o dorință de a învăța mereu lucruri noi, Melinda este persoana care «pune umărul» pentru ca rotițele mecanismului să funcționeze.
Radmila

Radmila

Consultant Clienți


Cu o experienta de peste 5 ani in Key Account, Radmila este persoana care vine mereu in ajutorul clientilor si ii sprijina in alegerea deciziilor. Dorinta de imbunatarire continua cat si placerea de a lucra cu alti oameni, face ca discutiile sa fie mult mai usoare si intuitive.
Adrian

Adrian

Consultant Clienți


Cu o experiență de peste 8 ani în Relațiile cu clienții, Adrian este unul dintre cei mai noi membri ai echipei noastre de vânzări. Organizat și meticulos, și-a perfecționat abilitățile de comunicare mai ales pe parcursul activității de organizator evenimente.
Simona

Simona

Consultant Clienti


Cu o experienta de peste 6 ani in vanzari si consiliere client pe diverse domenii de activitate, Simona este persoana care are placerea de a gasi potentiali clienti pentru a veni cu cele mai bune solutii in sprijinul acestora. Placerea de a lucra cu alti oameni, cat si dorinta de imbunatatire continua, face ca portofoliul de clienti sa creasca si sa putem ajuta cat mai multe companii sa se dezvolte.
Cristi

Cristi

Senior Consultant / Director general


Cristi a avut șansa ca traseul carierei sale-de peste 30 de ani, să parcurgă aproape toate nivelurile ierarhice între operator și director general. În același timp, a făcut parte pe rând, din mai multe departamente: întreținere, inginerie de proces, producție, audit proces/sistem, îmbunătățire procese (este certificat Lean Six Sigma MBB) și management (productie si fabrica). Datorită unei bune cunoașteri a mai multor instrumente și mai ales a aplicării acestora (25 ani Lean, 13 ani Six Sigma), Cristi are o foarte bună vedere de ansamblu a complementarității instrumentelor din calitate, Lean, Six Sigma și interacțiunea umană. Orientarea către client și rezultate, pasiunea pentru lucrul bine făcut, pot fi recunoscute atât în proiectele sale de consultanță (îmbunătățire, implementare lean) cât și în sala de cursuri (calitate, lean, Six Sigma).
Sediu: Bd. Decebal, nr. 18, ap. 2
310133 - Arad, jud. Arad, Romania
Telefon: +40 357 805 456
E-mail: office@effectiveflux.com
Ne puteti urmari pe:
Accesați cele mai noi informaţii:
Termeni si conditii / Politica de confidentialitate / Politica de cookies