Echipa

Adrian

Adrian

Senior Consultant sisteme de calitate


Adrian are peste 20 ani în calitate, din care 10 ca director de calitate. Rolul său a fost de multe ori determinant în implementarea și îmbunătățirea continuă a sistemelor de management al calității. Ca responsabil în relația cu clientul pentru aspecte de calitate, experiența dobândită în industria auto l-a învățat cum să răspundă rapid și eficace problemelor, cât de importantă este îmbunătățirea continuă și mai ales, că nu reușești fără să-ți formezi o echipă de nădejde. Adrian este consultantul pe care clienții noștri se bazează pentru formarea cursanților ca utilizatori eficace ai instrumentelor și standardelor de calitate (Core Tools, IATF 16949, ISO 9001, ISO 19011, VDA 6.5, VDA 6.3) dar și pentru sprijin în implementarea sistemelor de management al calității sau recăpătarea controlului proceselor.
Florin

Florin

Senior Consultant IT


Florin este Microsoft Certified Trainer pe tehnologii Microsoft și oferă expertiza sa în analiza datelor cu Microsoft Excel si Power BI, având o experiență de peste 15 ani în activităţi de formare profesională, consultanţă şi instruire în tehnologia informației. Din feedback-urile primite la cursurile noastre, Florin se distinge prin abilitățile sale excelente de comunicare și transmitere a informației către participanții la cursuri.
Bogdan

Bogdan

Senior Consultant


Bogdan este specialistul nostru în optimizarea proceselor. Competenţele sale cheie se bazează pe experienţele de succes în companii preponderent din industria auto, în poziţii de inginer industrial, director de producţie şi de intreţinere. Expertiza în monitorizarea şi îmbunătăţirea proceselor dar şi entuziasmul cu care Bogdan transmite cunoştinţele acumulate cursanţilor reprezintă completarea perfectă pentru echipa noastră de consultanţi seniori.
Tibor

Tibor

Consultant


Tibor are o experiență de peste 17 ani, în special în cadrul unor companii multinaționale din industria auto. Ambiția, pofta de cunoaștere și dorința de a adăuga “valoare”, l-au ajutat să parcurgă relativ repede scara ierarhică, ajungând să ocupe poziții precum manager de producție și manager Lean. Experiența “hands on” și interacțiunea umană îl recomandă pe Tibor pentru instruire și consultanță în aplicarea instrumentelor Lean, instrumente ale calității și Six Sigma.
Constantin

Constantin

Senior Consultant


In cei peste 20 de ani in domeniul intretinerii, Constantin a contribuit in mod decisiv la eficienta proceselor de fabricatie. Ocupand mai mult de jumatate din aceasta perioada pozitii de management, Constantin a monitorizat si intervenit pentru imbunatatirea Eficientei Echipamentelor (OEE), cresterea timpului mediu intre doua defectari (MTBF), reducerea timpului mediu de depanare (MTTR). Utilizarea instrumentelor statistice dobandite in instruiri, inclusiv Six Sigma, ii permit o analiza corecta a eficacitatii intretinerii preventive si luarea masurilor potrivite. Alaturi de cele de mai sus precum si expunerea si implicarea in sistemul de productie Lean, ii asigura expertiza in instruirea si consultanta Lean (5S, TPM, OEE, etc), Intretinere (Generala, Preventiva) si a instrumentelor statistice SPC , MSA, DOE.
Costin

Costin

Consultant sisteme de calitate


Cei peste 14 ani in automotive, in pozitii de conducere atat pentru Calitate cat si pentru Productie, i-au conferit lui Costin o intelegere de ansamblu a aplicarii corecte si eficace a standardului , instrumentelor calitatii si a tehnicilor de imbunatatire in organizatii. Este certificat Six Sigma Green Belt, IATF 16949, 14001 si are experienta in utilizarea software-urilor statistice MINITAB si QDAS. Costin este implicat in consultanta si instruirile din domeniul calitatii (IATF 16949, Core Tools) cat si in utilizarea conceptului de Lean si optimizarea proceselor.
Raul

Raul

Consultant management


Expertul nostru în Lean, Raul, lucrează de peste 14 ani în industria auto și în “mediul Lean”. Cu peste 10 ani de management în ingineria proceselor și producție, a participat la mai multe implementări ale sistemelor de producție după modelul Lean. Experiența în lucrul cu oamenii din toate nivelurile, este dublată de o bună cunoaștere a instrumentelor Lean și de aplicarea lor pentru a genera rezultate. Raul este implicat atât în livrarea cursurilor noastre Lean cât și în proiecte de implementare a acestui concept de management, în diverse organizații într-o varietate de industrii.
Christian

Christian

Consultant


Christian are in primul rand o charisma deosebita si ca urmare instruirile sale sunt urmate intotdeauna de evaluari la superlativ. Il recomanda insa si expertiza in domeniul calitatii – peste 15 ani experienta , predominanat la nivel de management. Christian a condus implementari ale sistemelor de calitate bazate pe ISO/TS 16949 in industria auto, activeaza ca si auditor de calitate certificat VDA 6.3 si IATF 16949 si a livrat numeroase cursuri. Este un consultant experimentat pentru cursurile Core Tools, SPC, MSA, IATF 16949 dar si pentru implementarea si imbunatatirea sistemelor de management a calitatii bazate pe ISO 9001 si IATF 16949.
Ovidiu

Ovidiu

Consultant


Ovidiu este expertul in proiectare. Cei peste 10 ani experienta in domeniu, din care 8 in industria auto, in diverse proiecte, ii confera avantajul unei foarte bune cunoasteri a standardelor specifice desenului tehnic dar si a aplicarii lor folosind Autocad sau CATIA. Dorinta sa de a-si imbunatati continuu activitatea este o un atu pe care il recomanda ca lector pentru cursurile noastre de desen tehnic si cele asociate.
Flavius

Flavius

Consultant management


Proiectarea, desenul tehnic și predarea cursurilor (Desen Tehnic, AutoCad, Proiectare 3D) sunt printre pasiunile lui Flavius. Cu peste 16 ani cumulați la catedra universitară și în industria auto (proiectare), Flavius este persoana cea mai competentă pentru a livra cursurile de desen tehnic. Experiența sa în folosirea programelor CATIA precum și în proiectarea componentelor din industria automotive, îl recomandă ca un expert în domeniu.
Liviu

Liviu

Consultant


Când este vorba despre calitate și sisteme de management a calității, cei peste 12 ani de management în calitate îl prezintă pe Liviu ca o un adevărat profesionist. Participant activ la punerea pe picioare sau dezvoltarea sistemelor de management a calității în firme din industria auto, Liviu a acumulat competențe importante și în lucrul cu oamenii din organizație. El s-a implicat cu succes și în implementări lean, managementul schimbării și rezolvarea situațiilor de criză datorate problemelor de calitate. Din confruntarea frecventă cu problemele apărute precum și din aplicarea zi de zi a cerințelor IATF 16949 în procesele de producție, Liviu transpune în instruirile livrate (8D Problem Solving, FMEA, IATF 16949) nu doar teoria ci și exemple concrete de aplicare în practică.
Vali

Vali

Consultant


Cu o experiență de “doar” 11 ani în industria auto, Vali vine cu tot atâția ani de practică în software și Functional Safety (ISO/DIS 26262). Competențele de dezvoltare și testare software, combinate cu foarte bune cunoștiințe de FMEA, ca și cei peste 4 ani de management în auto, se fac simțiți în modalitatea sa eficace de livrare a cursurilor de Functional Safety (ISO/DIS 26262).
Melinda

Melinda

Asistent Administrativ


Cu o experiență de peste 13 ani în Resurse Umane și o dorință de a învăța mereu lucruri noi, Melinda este persoana care «pune umărul» pentru ca rotițele mecanismului să funcționeze.
Radmila

Radmila

Consultant Clienți


Cu o experienta de peste 5 ani in Key Account, Radmila este persoana care vine mereu in ajutorul clientilor si ii sprijina in alegerea deciziilor. Dorinta de imbunatarire continua cat si placerea de a lucra cu alti oameni, face ca discutiile sa fie mult mai usoare si intuitive.
Titus

Titus

Consultant Clienți


Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul vanzarilor, dornic de a invata mereu ceva nou si a trece la urmatorul pas, Titus este orientat catre solutionarea eficienta a solicitarilor clientilor.
Adrian

Adrian

Consultant Clienți


Cu o experiență de peste 8 ani în Relațiile cu clienții, Adrian este unul dintre cei mai noi membri ai echipei noastre de vânzări. Organizat și meticulos, și-a perfecționat abilitățile de comunicare mai ales pe parcursul activității de organizator evenimente.
Sergiu

Sergiu

Consultant Clienți


Cu experienta de peste 5 ani pe piata muncii, Sergiu este unul din cei mai noi membri ai echipei. El este responsabil de pregatirea si expedierea materialelor, promovarea serviciilor firmei si asigurarea locatiei pentru desfasurarea cursurilor. A invatat ca dincolo de eforturile ce le depune in firma noastra, scopul final este ca aceasta sa functioneze si in timp ce noi nu suntem acolo, “sa pazeasca” bunul mers al lucrurilor.
Cristi

Cristi

Senior Consultant / Director general


Cristi a avut șansa ca traseul carierei sale-de peste 30 de ani, să parcurgă aproape toate nivelurile ierarhice între operator și director general. În același timp, a făcut parte pe rând, din mai multe departamente: întreținere, inginerie de proces, producție, audit proces/sistem, îmbunătățire procese (este certificat Lean Six Sigma MBB) și management (productie si fabrica). Datorită unei bune cunoașteri a mai multor instrumente și mai ales a aplicării acestora (25 ani Lean, 13 ani Six Sigma), Cristi are o foarte bună vedere de ansamblu a complementarității instrumentelor din calitate, Lean, Six Sigma și interacțiunea umană. Orientarea către client și rezultate, pasiunea pentru lucrul bine făcut, pot fi recunoscute atât în proiectele sale de consultanță (îmbunătățire, implementare lean) cât și în sala de cursuri (calitate, lean, Six Sigma).
Acest website foloseste tehnologii de tip cookies conform politicii de cookies. Inchide aceasta notificare
Sediu: Bd. Decebal, nr. 18, ap. 2
310133 - Arad, jud. Arad, Romania
Telefon: +40 357 805 456
E-mail: office@effectiveflux.com
Ne puteti urmari pe:
Abonaţi-vă pentru cele mai noi informaţii.

Termeni si conditii / Politica de confidentialitate / Politica de cookies