SigmaXL

Oportunitate
SigmaXL este un software profesional utilizat la nivel global pentru aplicatii statistice (SPC, MSA, Six Sigma sunt cateva exemple)
Effective Flux este reseller-ul autorizat SigmaXL pentru Romania si asigura servicii complete de instruire si consultanta necesare implementarii.

Instrument statistic
Perfect pentru nevoile unui profesionist de calitate, al unui practicant Six Sigma sau al unui manager de linie la orice nivel.


Caracteristici
SigmaXL poate găzdui peste 1 milion de rânduri de date și este compatibil cu:
 • Windows MS Excel 2010/2013/2016
 • Mac MS Excel 2011/2016.
Ca soluție software eficientă și eficientă din punct de vedere al costurilor, utilizatorii de la toate nivelurile pot învăța rapid instrumentele cheie grafice și statistice folosind software-ul MS Excel deja cunoscut.
SigmaXL devine rapid instrumentul de alegere pentru profesioniști de calitate și de afaceri (pentru SPC, MSA).
Six Sigma Green Belt, Black Belt, ingineri (pentru VSM, calculul timpului Takt) și Manageri din întreaga lume.


Sunt incluse șabloane suplimentare Six Sigma și Lean, o opțiune Meniu DMAIC și un instrument de selecție a diagramelor de control pentru a simplifica selecția graficelor SPC.

Preț
(licenta este permanenta)
SigmaXL este o fracțiune din costul oricărui produs statistic major, cu toate acestea are ACELEASI FUNCTIONALITATI de care au nevoie majoritatea profesioniștilor de îmbunătățire a afacerilor.
 • 299 USD/licenta - 1 licenta
 • 269 USD/licenta - 2-10 licente
 • 254 USD/licenta - 11-20 licente
 • 239 USD/licenta - 21-50 licente
 • 224 USD/licenta - 51-100 licente
 • 209 USD/licenta - 101-250 licente
 • la tarife se adauga TVA
Incercati-l gratuit (varianta trial valabila 30 de zile)
Puteti descarca varianta trial de aici.

Clienti
Datorită echilibrului său excelent calitate-preț, este utilizat de foarte multe organizatii, printre care se numără Pfizer, Accenture, FedEx, Raytheon, Motorola University.


Intrebari Frecvente

Cum activez SigmaXL?
După ce ați achiziționat o licență de utilizator SigmaXL și ulterior ați primit numărul de serie, pur și simplu introduceți acest număr de serie în produs pentru a-l activa. De obicei, activarea se finalizează în doar câteva minute prin intermediul internetului (activare online). În unele cazuri, este necesară activarea offline. Dacă da, acest lucru se realizează fie prin telefon, fie prin e-mail. Ca exemplu, activarea telefonului necesită să citiți numărul de serie la reprezentantul serviciului clienților al editorului de software. Vor verifica produsul dvs. și îl vor debloca pentru utilizare.

Pot activa SigmaXL pe mai multe computere?
SigmaXL oferă un singur utilizator, licențe permanente care pot fi activate pe până la două sisteme diferite. De exemplu, un utilizator poate activa software-ul nostru atât pe computerul de acasă, cât și pe cel de lucru. Pentru a transfera licența de la un computer la altul, dezinstalați mai întâi SigmaXL prin panoul de control în timp ce sunteți conectat la Internet. Apoi, instalați SigmaXL pe noul computer așa cum v-ați face de obicei.

Trebuie să fiu online pentru a utiliza SigmaXL?
După ce ați activat produsul, nu trebuie să fiți online pentru a-l utiliza. Dacă doriți să transferați o licență sau să reparați activarea, trebuie să fiți conectat la Internet sau să apelați centrul de activare a editorului de software.

Care este diferența dintre activarea produsului și înregistrarea produsului?
Activarea produsului este un proces obligatoriu, anonim, care verifică numărul de serie al produsului. Înregistrarea produsului este un proces voluntar care vă dă dreptul la actualizări și asistență tehnică.

Ce informații sunt necesare pentru a activa SigmaXL?
Activarea produsului necesită numărul de serie al SigmaXL. Nu sunt necesare informații personale.

Cât durează pentru a finaliza activarea produsului meu?
Activarea pe internet (activare online) durează de obicei mai puțin de un minut pentru a fi finalizată. Depinde de tipul de tehnologie Internet pe care îl utilizați.

Ce se întâmplă dacă actualizez sau obțin un computer nou?
Pur și simplu dezinstalați software-ul dvs. de pe panoul de control al computerului în timp ce sunteți conectat la Internet; apoi, după actualizarea sau înlocuirea computerului, reinstalați SigmaXL.

Voi putea să reinstalez și să reactivez SigmaXL dacă hard disk-ul meu se blochează?
Da. Software-ul se va reactiva cu succes în majoritatea cazurilor. Dacă încercarea dvs. nu reușește, vă rugăm să contactați asistența de activare a produsului SigmaXL pentru ajutor.

Pot dezinstala / reinstala SigmaXL?
Da. Tot ce trebuie să faceți este să dezinstalați software-ul pe mașina curentă și să îl reinstalați pe o mașină nouă.


Pentru mai multe informații ne puteți contacta la:
 • Mail: office@effectiveflux.com
 • Telefon: +40 743 007 006
Sediu: Bd. Decebal, nr. 18, ap. 2
310133 - Arad, jud. Arad, Romania
Telefon: +40 357 805 456
E-mail: office@effectiveflux.com
Ne puteti urmari pe:
Accesați cele mai noi informaţii:
Termeni si conditii / Politica de confidentialitate / Politica de cookies