Competențe profesionale

Experiența în organizații de producție și în activitatea de instruire și consultanță ne-a dovedit cât de important este pentru eficacitatea instruirilor să dezvolți și să respecți un plan de instruire corect.
Simpla livrare a unui curs pentru că: am considerat că este cel mai potrivit sau ni-l solicită auditorul / standardul de certificare sau a rămas în plan de anul trecut, va avea sanșe mici să genereze beneficii reale pentru organizație sau participanți. În plus poate genera frustare/demotivare datorită lipsei oportunității de aplicare după instruire.

Din acest motiv, am inceput să discutam cu clienții și să începem prin a evalua necesitățile organizației și nivelul de pregătire a participanților.
Am reușit astfel să proiectăm un program combinat de teorie și proiecte reale specific nevoilor clientului.

Fiecare pas din program este evaluat cu obiectivitate și după caz se iau măsuri corective.
Scopul final este ca participanții să capete suficiente cunoștiințe teoretice și practice (pe teren) pentru a utiliza corect și imediat instrumentele / metodologiile studiate. Altfel, instruirea va rămâne un eșec și resursele implicate – o risipă.

Effective Flux are competența de a realiza în urma evaluării, a unui Program de dezvoltare a competențelor tehnice pentru poziții cum ar fi inginer de proces, inginer de calitate, șef de echipă/linie și responsabil de producție. Experiența în domeniul industrial precum și numeroasele cursuri de formare livrate din gama Standarde de calitate, Instrumentele calității, Inginerie, Lean sau Six Sigma susțin intențiile noastre în aceasta privință.

Dacă sunteți interesați de instruiri în urma cărora să aveți o mai mare garanție a aplicării lor în practică, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Echipa Effective Flux

Ne gasiti la

Punct de lucru:
Bd. Decebal, nr. 18, ap. 2
310133 - Arad, jud. Arad, Romania
Telefon: +4 0357 805 456
E-mail: office@effectiveflux.com

Social

Ne puteti urmari pe:

Newsletter

Abonaţi-vă la Newsletter şi primiţi cele mai noi informaţii despre instruirile Effective Flux SRL.

Acest site nu colecteaza si nu stocheaza date cu caracter personal. Mai multe informatii aici.