Software-ul Smart UQ

În general, capacitatea de a prezice și înțelege incertitudinile permite o mai bună luare a deciziilor pentru a atenua riscurile asociate cu acele incertitudini.

În planificarea testelor, analizele de sensibilitate bazate pe eșantionare pot fi efectuate pentru a identifica cele mai critice intrări ale sistemului de investigat. Modelele predictive pot fi utilizate în aplicații de sistem reale, de exemplu în întreținerea predictivă sau antrenarea unui model pentru a acționa ca un senzor virtual pentru a furniza citiri pe o parte sau o componentă în câmp care, în mod normal, ar putea fi colectate numai în cadrul setărilor de testare din cauza costului sau complexității. Modelele de predicție rapidă care pot fi recalibrate la condițiile fizice în schimbare sunt, de asemenea, o parte cheie a creării și menținerii unei surse digitale de adevăr surogat pentru aplicațiile digitale gemene.DOE și eșantionarea datelor permit utilizatorilor să selecteze datele care ar trebui să fie colectate sau să selecteze un eșantion reprezentativ dintr-un set de date existent mai mare. În ambele cazuri, scopul este colectarea inteligentă sau selectarea datelor pentru a forma cel mai bine un model predictiv precis. Sursa de date poate fi modele de simulare bazate pe fizică, dar și date fizice sau experimentale din lumea reală. Odată ce datele au fost colectate, instrumentele de modelare predictivă SmartUQ sunt utilizate pentru a construi un model statistic al sistemului sau procesului de bază care a generat datele de antrenament. Capacitățile de predicție rapidă ale modelului pot fi apoi valorificate pentru a efectua cu ușurință și eficient analize pentru a obține informații despre sistem.

INSTRUMENT SOFTWARE
SmartUQ este un instrument software puternic de analiză predictivă și cuantificare a incertitudinii (UQ) care încorporează variabilitatea lumii reale și comportamentul probabilistic în analizele de inginerie și sisteme.

CONCEPUT PENTRU INGINERI
Cu o interfață grafică ușor de utilizat, software-ul SmartUQ este conceput pentru ca inginerii să efectueze rapid și intuitiv analize puternice.

ÎMBUNĂȚĂȚI CALITATEA ȘI REDUCEȚI RISCUL
Cu analize avansate la îndemână, obțineți informații exacte pentru a lua decizii importante, cum ar fi cum să maximizați fiabilitatea și durabilitatea produsului.
De exemplu, folosind SmartUQ
funcția de calibrare statistică, puteți valida dacă simularea dvs. este în acord cu realitatea, reducând astfel incertitudinea formei modelului.

MODELARE PREDICTIVA
Biblioteca de opțiuni de modelare predictivă din SmartUQ acoperă o gamă largă de scenarii, inclusiv modelarea predictivă pentru intrări discrete și continue, intrări spațiale, răspunsuri funcționale/tranzitorii, sarcini de clasificare, probleme de dimensiuni mari și dimensiuni foarte mari ale eșantionului.

EXPLORAREA ȘI VIZUALIZAREA DATELOR
Cu o serie de diagrame bidimensionale până la patru dimensiuni cu componente spațiale și temporale, SmartUQ vă permite să explorați datele și să recunoașteți rapid modelele care pot apărea. În câteva clicuri, puteți vizualiza seturi mari de date și puteți descoperi relațiile subiacente și potențiale valori aberante.

ECONOMISI TIMP
Reduceți durata simulării și a testării. Detectați problemele devreme, reducând timpul de dezvoltare. Preveniți iterațiile de proiectare inutile.

REDUCEREA COSTURILOR
Utilitatea sporită a simulărilor. Mai puține teste și prototipuri. Reduceți costurile asociate cu defecțiunile neașteptate.

ANALIZĂ AVANSATĂ
SmartUQ are un set flexibil de analiză predictivă avansată și algoritmi de învățare automată, inclusiv procese gaussiene și metode de nucleu, rețea neuronală și învățare profundă.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

https://smartuq.com/use-cases/engine-virtual-sensor-creation/
https://smartuq.com/use-cases/combustion-model-calibration/
https://smartuq.com/use-cases/converge-diesel-engine-combustion/
https://smartuq.com/use-cases/high-dimensional-emulator/
https://smartuq.com/use-cases/medical-device-company/
https://smartuq.com/use-cases/automotive-diagnostic-trouble-codes-analysis/
https://smartuq.com/use-cases/calibration-high-torque-locking-mechanism/

Sediu: Bd. Decebal, nr. 18, ap. 2
310133 - Arad, jud. Arad, Romania
Telefon: +40 357 805 456
E-mail: office@effectiveflux.com
Ne puteti urmari pe:
Accesați cele mai noi informaţii:
Termeni si conditii / Politica de confidentialitate / Politica de cookies