Minitab

Minitab este un software statistic dezvoltat inițial în 1972. Acesta oferă servicii pentru optimizarea calității, educație în statistică și cercetare fiind deasemenea folosit în conjuncție cu implementare Six Sigma și alte metode de îmbunătățire pe bază statistică.
Este de asemenea folosit pe scara larga fie in industrie(automotive, elctronica, NASA, etc) si servicii (banci, cercetare, asigurari, medicina, etc) pentru controlul proceselor (SPC), imbunatatirea masurarii (MSA) sau proiectele de imbunatatire Six Sigma.
Minitab-ul care între timp a ajuns la versiunea 20 se folosește în următoarele cursuri:
  • Program Six Sigma Green Belt (link)
  • Program Six Sigma Black Belt (link)
  • SPC - Controlul statistic al proceselor (link)
  • MSA - Analiza sistemelor de masurare (link)
  • Core Tools (in primele 2 zile de curs) (link)
  • DOE - Design of Experiments (link)
Noutatile Minitab 20:
Mai bun - Cele mai noi caracteristici împuternicesc utilizatorii, cu o capacitate mai bună de luare a deciziilor, atât pentru utilizatorii experimentati, cât și pentru noii utilizatori ai acestui software.
Mai rapid - Performanță mai rapidă pentru a sintetiza cu ușurință cantități mai mari de date.
Mai usor - O nouă interfață intuitivă Minitab poate ghida ușor prin analiza datelor. Suport tehnic și pregătire tehnică de vârf sunt disponibile pentru a vă ajuta pe parcurs.

O mai bună luare a deciziilor.
Performanță mai rapidă.
Mai ușor ca niciodată.
Oriunde pe cloud.


Minitab a petrecut ultimii 50 de ani ajutând companiile și organizațiile să controleze limitarea costurilor, să îmbunătățească calitatea produselor și serviciilor și să sporească satisfacția clienților cu suita noastră completă, ușor de utilizat, cea mai bună suită de instrumente de analiză a datelor și îmbunătățirea proceselor. Mii de companii și instituții din întreaga lume lucrează cu Minitab datorită abordării noastre unice și integrate a soluțiilor de analiză, permițându-vă să luați decizii mai bune care să stimuleze excelența în afaceri.
Software-ul statistic Minitab furnizează analize de afaceri și predictive, asociate cu vizualizări esențiale pentru a permite luarea de decizii care creează valoare bazată pe date. Bucurați-vă de noi niveluri de productivitate și colaborare, indiferent dacă accesați Minitab pe un desktop sau pe cloud.
 
Înainte de a achiziționa acest software, îl puteți testa în varianta trial pentru 30 de zile. 
Varianta trial o puteți descărca de aici (link).
In cadrul cursurilor Core Tools, SPC, MSA, DoE, Six Sigma, asiguram la cerere laptop-uri cu software-ul Minitab pentru participanti. Acestea sunt utile pentru aplicatiile practice din cadrul sesiunilor de curs.

Pentru mai multi utilizatori in companie, se recomanda variantele Multi-user, licente anuale la care pot avea acces mai multi utilizatori concomitent. 

Printre companiile importante care și-au asigurat succesul bazându-se pe Minitab se numără: Apple, Allianz, BMW, Coca-Cola, Dell, eBay, Ford, Google, IBM, LG, McDonald's, Microsoft, Nestle, Samsung, PepsiCo, Sony, Toyota sau Volkswagen. 
Sediu: Bd. Decebal, nr. 18, ap. 2
310133 - Arad, jud. Arad, Romania
Telefon: +40 357 805 456
E-mail: office@effectiveflux.com
Ne puteti urmari pe:
Accesați cele mai noi informaţii:
Termeni si conditii / Politica de confidentialitate / Politica de cookies